SETÈ ANIVERSARI GEGANTA ANNA

El passat diumenge 27 de Novembre vam participar a la cercavila per celebrar el setè Aniversari de la Geganta Anna de l'escola Pia Santa Anna, tot coincidint amb el 275è Aniversari de la fundació de l'escola a Mataró.Va ser la segona sortida del gegantó Pau, a qui tampoc li van faltar portadors. També van assistir les colles següents:
En Cisquet de la Colla gegantera de la Divina Providència, en Mia de la Colla Gegantera Valldemia, la Lourdes de la Colla Gegantera MD Lourdes,l'Iris de l'escola Balmes,els Geganters de La Llàntia, amb l’Executiu i l’Isidre, el grup musical "Quina Canya", els nans del mercat de Sant Antoni de Barcelona, acompanyats d’una cobla de tres quartans, anomenada “Calaix desastre” i la Colla Gegantera de l’Escola Pia Sta. Anna, amb l’Anna, acompanyada del Negrito.
Volem agraïr a l'Antònia Mancera la seva col-laboració aportant les fotografies d'aquesta i moltes altres sortides, i des d'aquí fem una crida a tots aquells membres de la colla que hi volgueu participar aportant les vostres fotografies o vídeos.